Alle bieren
Coucou
Kriek Royal Bier
Het alleréérste glutenvrij kriekbier wordt met uiterste zorg voor smaak, én uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong, op ambachtelijke manier gebrouwen. De verrassende smaak van Kriek Royal wordt bekomen door kriekenconcentraat uit de allerbeste zure krieksoorten van België. Dit speciale kriekbier is verfrissend met behoud van zijn volle smaak met een uniek fruitig karakter. Puur...
Coucou
Pilsener
Het eerste pilsnerbier dat drie biersoorten combineert. Glutenvrij, laagalcohol houdend én ambachtelijk gebrouwen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Toetsen van honing, vlierbloesem en aroma van walnoot bezorgen dit bier zijn unieke karakter. Daarenboven is het coucou-bier gepasteuriseerd, waardoor het bier langer houdbaar is en ook langer zijn smaak behoudt. Beter gebrouwen is natuurlijk...
Crabby's
Ginger Beer
Crabbie’s Ginger Beer is een wereldwijd bekend biertje uit het Verenigd Koninkrijk. Crabbie’s bevat geheime ingrediënten die zijn vermengd met gember uit het Verre Oosten. Om de onmiskenbare en verfrissende smaak te creëren laat Crabbie’s de gember zes weken lang doordrenken waardoor er een heerlijke smaak ontstaat met een kruidige geur. Ginger beer kan uitstekend gebruikt worden om te...
Magners
Irish Cider Original
Glutenvrije Ierse cider. Deze zijn minder droog dan de Engelse. Cider is een alcoholische dorstlesser die verkregen wordt door de gisting van het sap van bij voorkeur bitterzoete appels. In de eigen boomgaarden van Magners Irish Cider groeien 17 verschillende soorten die in de juiste verhouding met elkaar vermengd worden. De productie is een redelijk eenvoudig proces. Alcoholpercentage 4.5%.
Magners
Irish Cider Berry
Glutenvrije Ierse peren cider met berries. Deze zijn minder droog dan de Engelse. Cider is een alcoholische dorstlesser die verkregen wordt door de gisting van het sap van vruchten. Alcoholpercentage 4.0%.
Magners
Irish Cider Pear
Glutenvrije Ierse peren cider. Deze zijn minder droog dan de Engelse. Cider is een alcoholische dorstlesser die verkregen wordt door de gisting van het sap van vruchten. Alcoholpercentage 4.5%.