Betalen

In onderstaande tabel vind je een overzicht van de manieren waarop je je bestelling bij Glutenvrije Bierspecialist kunt afrekenen. Alle betalingen gebeuren uiteraard binnen een beveiligde betaalomgeving.

Betaalmethodes Nederland

    Verwerking bestelling Opmerkingen
iDeal iDeal Direct Meest gekozen
Mastercard Mastercard Direct
Visa Visa Direct
Overboeking Overboeking Na ontvangst betaling Alleen op aanvraag
Op factuur Op factuur Direct Alleen voor zakelijke klanten
meer informatie

 

Veel gestelde vragen

Hoe werkt betalen met AfterPay?

AfterPay voert voor Glutenvrije Bierspecialist het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Glutenvrije Bierspecialist betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Hoe kan ik een zakelijke bestelling plaatsen?

Voor zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid om te bestellen op factuur. Hiervoor dient je account omgezet te worden naar een zakelijk account zodat tijdens het afrekenen de optie 'Op factuur' te kiezen is. Voor het aanvragen van een zakelijk account kun je contact opnemen met onze klantenservice.