Alle bieren
Brunehaut
Wit Bier
Dit glutenvrije witbier is een iets steviger gekleurd troebel witbier, nagistend op de fles. Het bier heeft een fijn, licht, delicaat schuim dat gemiddeld blijft staan. Het bier ruikt lekker fris, zelfs licht fleurig. De smaak is soepel zonder te bitter te zijn. Een verfrissend en licht bier. Een echte dorstlesser. Dit Brunehaut witbier heeft een alcoholpercentage van 5.5%.
Brunehaut
Tripel Bier
Glutenvrij tripel bier is een stevig biologische tripel bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 8.0%. Deze tripel heeft een stevige kleur die neigt naar koper, lichtgevend oud goud met een laag schuim die goed blijft staan. Het aroma is nogal discreet en elegant, met een snuifje fermentatie en fijne gist. Ondanks het hoge alcoholpercentage smaakt dit stevige bier bijzonder fris....
Brunehaut
Amber Bier
Glutenvrij amber bier is een biologisch bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 6.5%. Het is een delicaat amberkleurig bier. De eerste indruk doet denken aan gesauteerde pijnboompitten, licht gekarameliseerd, daarna een frisheid met gist. Het bier heeft een delicaat stevig karakter, mannelijk en zonder teveel zoetheid. Dit is een bier dat goed past bij stoofgerechten, maar uiteraard...
Magners
Irish Cider Original
Glutenvrije Ierse cider. Deze zijn minder droog dan de Engelse. Cider is een alcoholische dorstlesser die verkregen wordt door de gisting van het sap van bij voorkeur bitterzoete appels. In de eigen boomgaarden van Magners Irish Cider groeien 17 verschillende soorten die in de juiste verhouding met elkaar vermengd worden. De productie is een redelijk eenvoudig proces. Alcoholpercentage 4.5%.
Magners
Irish Cider Berry
Glutenvrije Ierse peren cider met berries. Deze zijn minder droog dan de Engelse. Cider is een alcoholische dorstlesser die verkregen wordt door de gisting van het sap van vruchten. Alcoholpercentage 4.0%.
Magners
Irish Cider Pear
Glutenvrije Ierse peren cider. Deze zijn minder droog dan de Engelse. Cider is een alcoholische dorstlesser die verkregen wordt door de gisting van het sap van vruchten. Alcoholpercentage 4.5%.