Jopen - Hop Zij Met Ons IPA Bier Terug

€ 3,29
Hop Zij Met Ons IPA Bier

Allergie Informatie

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Suikervrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.

Beoordeling

Mirza


23-08-2021
Tot nu de beste glutenvrije bier

Je proeft niet dat het een glutenvrije bier is. Het heeft een frisse smaak van citrus, vol en bitter. Perfect voor bij de BBQ. Wel een van de duurste maar ja... het is een echte bier.

Omschrijving

1 review


Jopen Hop zij met Ons is een smaakvolle IPA van Nederlandse bodem. Dit is het eerste glutenvrije bier dat Jopen heeft geproduceerd. En we kunnen wel zeggen dat men er in is geslaagd om een smaakvol bier te brouwen. Hop zij met Ons, is een uitgesproken glutenvrije IPA. Deze variant is gebrouwen met Mosaic hop en heeft een mooie oranje-gouden kleur en een uitgesproken mix van ‘piney’ en tropical en citrusfruit hoparoma’s. De smaak is moutig en hoppig met tonen van den, rozijn, citrus en ananas. De bitterheid is stevig zoals je van een IPA mag verwachten. De ideale drinktemperatuur is 6 graden Celsius. Alcoholpercentage 6.0%.

Artikelnummer: JPN001
Merk: Jopen
Inhoud: 33 cl
Gewicht: 54 gram
Verpakking: Fles
Statiegeld: geen
Alcohol: 6.0%
Bitterheid: 65 BU
Land van Herkomst: Nederland
Brouwerij: Jopen

Bestellen

Ingrediënten

Water, gerstemout, hop (Aurora, Simcoe, Columbus en Mosaic), gist.

Dit bier is deglutanized: de ingrediënten zijn tijdens het proces ontdaan van gluten.

Gerelateerde producten