JAS Bieren - JAS6 Blond Terug

€ 2,69
JAS6 Blond

Allergie Informatie

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Suikervrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.

Beoordeling

Sipko


03-01-2022
De beste!

Sinds de 3 jaar dat ik op glutenvrij dieet moest, steeds op zoek naar de beste speciaalbieren. In deze Jas 6 heb ik nu eindelijk een perfect blondje gevonden. Klopt aan alle kanten. Niet te droog niet te zoet, mooi rond en niet overdreven in alcohol. Ik ben blij, wat het deglutineren proef je niet. Top.

Omschrijving

1 review


Glutenvrij blond bier van hoge gisting met minder dan 10 ppm aan gluten. Dit bier is een zacht blond en bitter bier met een moutig en citrus-achtig aroma en een kruidige/bloemige smaak met noten van vanille. Er wordt gebruikgemaakt van dry-hopping. De kleur is licht geelblond met een fijne schuimkraag en een neutrale geur met een vleugje wit fruit en een bloemige smaak met mouttoetsen en weinig bitterheid. Alcoholpercentage 6.5%.

Artikelnummer: JAS004
Merk: JAS Bieren
Inhoud: 33 cl
Gewicht: 540 gram
Verpakking: Fles
Statiegeld: 0.10
Alcohol: 6.5%
Land van Herkomst: Nederland
Brouwerij: JAS Bieren

Bestellen

Ingrediënten

Water, gerstemout, hop, gist en kruiden.

Dit bier is deglutanized: de ingrediënten zijn tijdens het proces ontdaan van gluten.

Gerelateerde producten