de Glutenvrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
c3c29a36bba1412008328037968efa05.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden
Een glutenvrij dieet volgen en ook nog afvallen met een koolhydraatarm dieet? Dat is nu ook mogelijk zonder dat het noodzakelijk is om een glutenvrij bier te laten staan. “Normaal” glutenvrij bier bevat evenveel koolhydraten als een gewoon glutenbevattend bier. “Normaal” glutenvrij bier is daarom niet geschikt indien u naast een glutenvrij dieet ook nog een koolhydraatarm dieet wil gaan volgen.
Glutenvrij koolhydraatarm bier (gluten free low carb beer) wijkt ten opzichte van “normale” glutenvrije bieren op al deze punten in positieve zin af. Het heeft een lage glycemische index waardoor het een gezien kan worden als een langzame koolhydraat. Het lichaam heeft meer tijd nodig om langzame koolhydraten te verteren, waardoor de koolhydraten veel geleidelijker kunnen worden opgenomen.
Daarnaast is het calorie gehalte van een glutenvrije koolhydraatarm bier aanzienlijk lager: een blond glutenvrije koolhydraatarm bier bevat 38 kcal per 100 ml, bijna de helft van een normaal glutenvrij blond bier.
Het is daarom zeer goed mogelijk om, mits gebruikt met mate, binnen een koolhydraatarm dieet als coeliakie patiënt van een glutenvrij biertje te kunnen genieten. Meer informatie over koolhydraten en bieren is te vinden op onze speciale pagina hierover.
De Glutenvrije Bier Specialist levert het volgende glutenvrije koolhydraatarme bier:


 


de Glutenvrije Bier Specialist:
uw specialist als het gaat om echt lekker glutenvrij bier.


Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.