de Glutenvrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
c3c29a36bba1412008328037968efa05.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden
Liberum Glutenvrij Speciaalbier is een nog jonge Nederlandse brouwerij welke zich volledig heeft gespecialiseerd in het brouwen van glutenvrije bieren.
Erwin Broere, grondlegger van Liberum Glutenvrij Speciaalbier, was als amateurbrouwer geconfronteerd met het feit dat hij coeliakie kreeg en dus jammer genoeg niet meer de glutenbevattende bieren die hij tot die tijd brouwde kon nuttigen. Dit was voor hem de motivatie om zich te gaan toeleggen om glutenvrije speciaal bieren te gaan brouwen. Dat dit gelukt is moge duidelijk zijn.
Liberum Bier legt zich toe op ongefilterde en niet gepasteuriseerde glutenvrije speciaalbieren die men de kans geeft om op natuurlijke wijze te evolueren in smaak. Het resultaat zijn bieren die zich kunnen worden geplaatst in de excellente bier klasse, namelijk bieren met de hoogst mogelijke kwaliteit, smaak-, geur- en kleurbeleving. Liberum Bier wordt in samenwerking met Brouwerij De Fontein gebrouwern. Deze brouwerij is gevestigd in een monumentale graanschuur behorende bij een watermolen in het pittoreske plaatsje Stein te Limburg.


 
Geen producten aanwezig


de Glutenvrije Bier Specialist:
uw specialist als het gaat om echt lekker glutenvrij bier.


Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.