de Glutenvrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
c3c29a36bba1412008328037968efa05.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden

Wie zijn wij?

De webshop www.bierglutenvrij.nl is onderdeel van de Glutenvrije Bier Specialist. De Glutenvrije Bier Specialist uit Enschede is een zelfstandig Twents familiebedrijf. Na de ontdekking van coeliakie bij de oudste zoon in 1995 bleken in de loop der jaren ook zijn moeder, tante en grootmoeder stuk voor stuk coeliakie te hebben. Na al die jaren zijn ze als familie inmiddels wel gewend aan het leven met een glutenvrij dieet. Wat als een echt gemis werd ervaren was het kunnen drinken van een overheerlijk koel glas bier. Voor een coeliakie patiënt was bier uit den boze, het was een van de producten die op de “verboden lijst” staat daar het gemaakt wordt van gerst en tarwe.

Lekker glutenvrij eten is gelukkig inmiddels wel mogelijk, in de loop der jaren is het eenvoudiger geworden om een lekkere glutenvrije maaltijd te bereiden of zonder problemen glutenvrij uit eten te gaan. Maar als het om bier gaat, hiervoor waren in Nederland geen of weinig glutenvrije alternatieven voor beschikbaar. Het weinige glutenvrije bier dat in de markt beschikbaar was kon veelal alleen tegen hoge kosten in het buitenland worden besteld.

Toen de oudste zoon 18 jaar werd en hij ook graag tezamen met zijn vrienden een biertje wilde drinken, besloten wij hieraan iets te gaan doen. Zo begon een proces van het verkennen van de mogelijkheden, het bedenken van ideeën en het brainstormen hoe deze uit te voeren.

In het najaar van 2013 kwam de doorbraak door het starten van de Glutenvrije Bier Specialist. Door een focus te leggen op enerzijds de particuliere coeliakie patiënt en anderzijds op de horeca en retail, willen wij het voor iedere coeliakie patiënt mogelijk maken om onbekommerd van een glutenvrij biertje te kunnen genieten, of dit nu thuis is in de eigen privé omgeving, in de horeca bij een gezellig avondje uit of bij nuttigen van een glutenvrije maaltijd in een restaurant. Een glutenvrij biertje maakt deze ervaring dan helemaal af.

Door het brede assortiment dat de Glutenvrije Bier Specialist aanbied is er voor een ieder wel een biertje te vinden naar zijn of haar gading. Iedereen heeft nu de mogelijkheid om te genieten van een fantastisch glutenvrij biertje. En daarop kunnen we alleen maar op proosten!!

Onze contactgegevens kunt u terug vinden op onze 'Contact' pagina.


de Glutenvrije Bier Specialist: uw specialist als het gaat om echt lekker glutenvrij bier

Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.