de Glutenvrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
c3c29a36bba1412008328037968efa05.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden
De combinatie van een glutenvrij dieet en diabetes is geen gelukkig combinatie voor bierliefhebbers. Veel diabetes patiënten reageren niet goed op het nuttigen van een biertje ten gevolge van de suikers (koolhydraten) die het bier bevat.
In een glas pils zit ongeveer 6 gram suiker. Deze suikers hebben uiteraard ook invloed op de suikerspiegel van iemand met diabetes. Het eenvoudig weg bestellen van een biertje op een zonnig terras behelst dus voor een diabeticus meer dan bedenken waar hij trek in heeft. Iemand met diabetes moet immers oppassen voor hypo’s, rekening houden met de hoeveelheid suiker per glas en kijken of er wat bij gegeten kan worden. Als men dan ook nog een glutenallergie heeft wordt het nog complexer.
Gelukkig zijn er ook glutenvrije bieren die ook suikervrij zijn. Deze bieren maken het mogelijk om toch als diabetes patiënt een heerlijk glutenvrij biertje te kunnen nuttigen, zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor de suikerspiegel en dat men hierdoor het risico loopt op een hypo. Uiteraard blijft het zaak omdat ieder persoon anders reageert op alcohol als diabetes patiënt de bloedsuiker regelmatig te controleren
Het is daarom zeer goed mogelijk om, mits gebruikt met mate, als coeliakie en diabetes patiënt van een glutenvrij biertje te kunnen genieten.
Meer informatie over diabetes en suikervrij bier vindt u onze speciale pagina hierover.
De Glutenvrije Bier Specialist levert het volgende glutenvrije suikervrije bier:


 


de Glutenvrije Bier Specialist:
uw specialist als het gaat om echt lekker glutenvrij bier.


Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.