de Glutenvrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
c3c29a36bba1412008328037968efa05.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden
In de prachtige Mexicaanse bergstad Monterrey brouwt een bevlogen en gepassioneerde brouwersteam onder leiding van Héctor Vergas sinds 1997 het geweldige Ocho Reales bier. Vol passie werkt hij dagelijks met een klein team aan het beste bier wat hij ooit gemaakt heeft.
Héctor Vergas was in de haren voordat hij de Sierra Madre brouwerij startte, werkzaam bij een van vele grootschalige industriële Mexicaanse brouwerijen. Hector Vergas wilde echter zijn passie volgen, het kleinschalig brouwen van kwaliteitsbier. En zo was de brouwerij van Sierra Madre Brewery waar Ocho Reales wordt gebrouwen geboren. Met relatief kleine brouwketels en de beste ingrediënten, zoals de alleen de hoogste kwaliteit mout en hop, kon Hector Vergas iets heel moois maken. Hij maakt hierbij gebruik van zijn eigen bronwater dat ontspringt in het prachtige natuurgebied La Huesteca.
Ocho Reales is niet alleen uniek als Mexicaans bier, ook uniek is de wijze waarop het bier glutenvrij wordt gemaakt. Door het gebruik van speciaal ontwikkelde gist zijn de bieren van Ocho Reales gegarandeerd glutenvrij. Ocho Reales bier wordt gebrouwen volgens de reglementen van het Duitse “Reinheitsgebot 1516” en kent daarom maar 4 ingrediënten: gemoute gerst, hop, water en de speciale gist.
Het Ocho Reales bier is vernoemd naar de beroemde “Spanish Dollar” (Real de a Ocho) uit de 18e eeuw. Dit was 1 van de eerste echte wereldmunten, waar zelfs de huidige dollar op gebaseerd is. De brouwer heeft zelf een uitgebreide verzameling van deze munten en hoopt wellicht dat zijn bier ooit zo groot zal worden als de Ocho Reales…
De Glutenvrije Bier Specialist levert de volgende glutenvrije bieren van Ocho Reales:


 


Bezig met laden...


de Glutenvrije Bier Specialist:
uw specialist als het gaat om echt lekker glutenvrij bier.


Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.