de Glutenvrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
c3c29a36bba1412008328037968efa05.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden
Daas is een biologische Premium bierbrouwerij die nauwgezet volgens een 900 jaar oude Belgische brouwtraditie bier produceert. Daas bieren zijn nieuwe glutenvrije bieren, gebrouwen in de Belgische provincie Henegouwen, de regio die bekend is vanwege het brouwen van vele biersoorten en deel uitmaakt van het agrarisch rijke Waalse Gewest.
Daas zijn ambachtelijk vervaardigde bieren die worden gemaakt met behulp van lokaal afkomstige hop en gerst welke biologische worden geteeld zonder pesticiden en kunstmest, hetgeen Daas bieren heerlijk en zeer smaakvol maakt.
Daas bieren zijn nagistend op de fles, wat betekent dat ze een tweede gisting ondergaan in de fles, vergelijkbaar met Champagne productie. Deze tweede gisting is een eeuwenoude traditie om bier gedurende langere tijd te kunnen bewaren en draagt tevens bij aan de algehele kwaliteit en de smaak van het bier. Door een speciaal procedé worden de gluten tijdens het brouwproces verwijderd, echter zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en kwaliteit van het bier. Daas bier kan zich dan ook zonder probleem meten met ‘gewone’ glutenbevattende bieren.
De Glutenvrije Bier Specialist levert de volgende glutenvrije bieren van Daas:


 


de Glutenvrije Bier Specialist:
uw specialist als het gaat om echt lekker glutenvrij bier.


Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.