de Glutenvrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
c3c29a36bba1412008328037968efa05.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden
In 2005, toen ze nog op de middelbare school zaten. gaan Tobias Emil Jensen en Tore Gynther tesamen met hun leraar Mikkel Borg Bjergsø (die later Mikkeller bieren zou gaan starten) het brouwen van bieren ontdekken met als doel om een alternatief te brouwen voor de standaard Deense bieren.
De drie zij het erover eens dat de enige manier om de kwaliteit van het bier te garanderen was door het bier zelf te brouwen. Ook na hun schooltijd blijven de beide vrienden actief met het brouwen van bieren. In 2010 waren ze klaar om hun eerste commerciële brouwsel te maken en werd de brouwerij To-Øl opgericht.
De aanpak van de brouwerij is om altijd om grondstoffen van de beste kwaliteit te gebruiken, nooit tot een compromis te sluiten qua smaak, zich niet laten beïnvloeden door mode trends  of bepaalde stijlen en om een ​​open geest te houden.
Ondanks de relatief korte levensduur van To-Øl, heeft de brouwerij al een enorme hoeveelheid positieve aandacht van wereldwijde ambachtelijke bier kenners gekregen en is inmiddels beroemd om compromisloze brouwstijl.

De Glutenvrije Bier Specialist levert de volgende glutenvrije bieren van To-Øl:


 


de Glutenvrije Bier Specialist:
uw specialist als het gaat om echt lekker glutenvrij bier.


Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.