de Glutenvrije Bier Specialist

Gratis verzenden boven €85,00 (NL)

Gratis afhalen in Enschede

Verzendkosten €6,50 (NL)
c3c29a36bba1412008328037968efa05.gif
Webwinkel Keurmerk
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden
Foto

Smaakvolle feestdagen bij de Glutenvrije Bier Specialist

Glutenvrij bier: een leuk cadeau om te geven tijdens de kerst en oud & nieuw, of gewoon om lekker van te genieten tijdens de feestdagen.

Voor mensen met coeliakie is glutenvrij bier een ideaal cadeau om te krijgen met de kerst. In ons uitgebreide assortiment is altijd wel een passend glutenvrij biercadeau te vinden.
Wat is er nou leuker om een lekker glutenvrij biertje te geven of om een lekker glutenvrij biertje te krijgen tijdens deze mooie dagen?

Zorg er dan wel voor dat de Kerstman zijn bestelling op tijd plaatst. Dat kan tot vrijdag 22 december 16.00 uur. Dan kunnen de elfen nog uw bestelling inpakken en door de Kerstman en zijn rendieren nog voor de kerstdagen bij u laten bezorgen.

Bent u op zoek naar een idee voor een mooi Kerstgeschenk? Wij hebben speciale winterpakketten samengesteld met een aantal smaakvolle bieren. Een leuk glutenvrij cadeau om te geven, te krijgen of om gewoon op te drinken.... Meer informatie over deze winterpakketten kunt u vinden op de speciale bierpakketten pagina.

Voordelig genieten van glutenvrij bier

Gedurende de laatste weken van 2017 hebben wij een aantal mooie aanbiedingen voor u geselecteerd. Naast deze al mooie aanbiedingen maken wij uw feestdagen nog completer met een extra leuke actie.

Bij besteding van € 25,00 aan glutenvrije bieren (exclusief verzendkosten en uitgezonderd de aankoop van cadeaubonnen) ontvangt u van ons één gratis blikje van “Ocho Reales Ale”, een heerlijke glutenvrije ale die u geproefd moet hebben. Deze actie is geldig voor alle bestellingen t/m 31 december a.s.
Bij besteding van € 50,00 ontvangt u 2 blikjes gratis, bij € 75,00 3 blikjes (etc.). Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Leveringen tijdens de feestdagen

Om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd wordt bezorgd hebben wij onderstaande informatie opgesteld. Gedurende de feestdagen is er een aangepast aanlever- en bezorgschema. Ook de Glutenvrije Bier Specialist zal gaan genieten van de komende feestdagen! In de dagen tussen kerst en oud & nieuw is onze webshop uiteraard gewoon geopend maar zullen wij beperkt bereikbaar zijn via e-mail en telefoon.

Ook onze pakketdiensten hebben gedurende de feestdagen aangepaste bezorgschema’s. Uiteraard streven ze om de door u bestelde pakketten op tijd te bezorgen. Het kan door de drukte tijdens de feestdagen de pakketbezorging iets langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat u uw bestelling binnen heeft. Hier hebben wij helaas geen invloed. Hierdoor kunnen wij helaas géén garantie geven voor de exacte afleveringsdatum. Onze excuses voor dit ongemak. Bestel dus op tijd de door u gewenste bieren.

Rondom de kerstdagen
Bestellingen die vrijdag 22 december vóór 12.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden in principe zaterdag 23 december (voor de kerst) bezorgd.

Bestellingen die vrijdag 22 december na 12.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden nog voor de kerst verzonden. Deze bestellingen zullen na de kerst op woensdag 27 december of donderdag 28 december worden bezorgd.

Bestellingen die ná vrijdag 22 december 16.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden woensdag 27 december verzonden.

Rondom oud & nieuw
Bestellingen die vrijdag 29 december vóór 12.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden in principe zaterdag 30 december (voor oud & nieuw) bezorgd.

Bestellingen die vrijdag 30 december na 12.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden nog voor oud & nieuw verzonden. Deze bestellingen zullen na oud en nieuw op dinsdag 2 januari of woensdag 3 januari worden bezorgd.

Bestellingen die ná vrijdag 29 december 16.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden dinsdag 2 januari verzonden.
 
Namens het team van de Glutenvrije Bier Specialist wensen wij u en uw naasten prettige feestdagen toe! Wij danken u voor het vertrouwen dat u afgelopen jaar in ons heeft gesteld en hopen u volgende jaar weer als klant te mogen verwelkomen.

Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.
Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze site te bezoeken.